Email Keresés:  
FŐOLDAL
CÉGINFORMÁCIÓ
TARGONCÁK
ALKATRÉSZEK
BÉRELHETŐ TARGONCÁK
GUMIK, FELNIK
EGYÉB TERMÉKEK
TORNYOK, ADAPTEREK
GÉPKÖNYVEK
ELÉRHETŐSÉGEK
ÁLLÁSLEHETŐSÉG
CÉGINFORMÁCIÓ

Tisztelt Látogató!

Köszönjük érdeklődését cégünk, az Alfa-Wintrade Kft. tevékenységei iránt.

Cégünk 15 éves tapasztalattal foglalkozik új, és használt anyagmozgató gépek kereskedelmével, szervizelésével, bérbeadásával, illetve azok alkatrészeinek, kiegészítő berendezéseinek kereskedelmével. Igény esetén a nálunk vásárolt targoncát helyben emelőgép szakértővel vizsgáztatjuk, a legtöbb targoncához gépkönyvet, és CE minősítést biztosítunk.

Cégünk új üzletága a targoncák bérbeadása, hosszú, és rövidtávra egyaránt, kedvező feltételekkel. Bérelhető targoncáink között megtalálhatók gáz, diesel, és elektromos üzeműek, 1 - 5 t teherbírásig.

Az Alfa-Wintrade Kft a Bisnode AA (dupla A) tanúsítványát kapta meg, mellyel Magyarországon csupán a cégek 1,75 %-a rendelkezik, és azt jelzi, hogy velünk az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata nagyon alacsony. A Bisnode nemzetközi cégminősítő minden vállalkozás pénzügyi stabilitását, üzleti megbízhatóságát minősíti egy folyamatosan visszamért és bizonyított, nemzetközi szakértők által kialakított rendszer alapján. Így került kiválasztásra cégünk, az Alfa-Wintrade Kft is, mint a pénzügyileg legstabilabb cégek egyike.

Tevékenységünk nem merül ki a berendezések értékesítésében; az általunk kínált targoncákat, és egyéb berendezéseket bérleti konstrukció keretében is partnereink rendelkezésére bocsátjuk.

A fentieken túl foglalkozunk akkumulátorok kereskedelmével, karbantartásával, élettartamuk növelésével, illetve azok regenerálásával. Akkumulátorjavító részlegünkön vállaljuk hibás targonca telepek, akkumulátortöltők javítását, felújítását, szükség esetén helyszíni kiszállással. Amennyiben műhelymunkára van szükség, cseretöltőt biztosítunk a javítás idejére.

Vállaljuk továbbá targoncák, gyalogkíséretű targoncák, targonca fődarabok, tornyok, villák, adapterek bizományos értékesítését valamint értékesítésre való felkészítését.

Webes felületünk megalkotásának célja, hogy áttekintést nyújtsunk üzleti tevékenységeinket illetően. Magunk is a tájékoztatás hívei vagyunk, és szeretnénk, ha meglévő, illetve jövőbeli partnereink ismernék vállalatunk működési területeit.

Amennyiben kérdése merülne fel tevékenységeinkkel vagy termékeinkkel kapcsolatban, keressen minket a ’Kapcsolat’ menüpont alatt található elérhetőségeink bármelyikén! Örömmel nyújtunk további tájékoztatást, illetve one-wheel electric scooter teszünk ajánlatot.

Reméljük hamarosan Önt is az Alfa-Wintrade Kft. partnerei között üdvözölhetjük!

  Az Ön neve:
 
  Az Ön emailcíme:
 

Kiss János
+36-70-221-3652

Vincze Csaba
+36-20-233-0174

Ladinszki László

+36-70-674-9345

                                                                                                                                                                                                      

e-mail: alfawintrade@gmail.com

Telephely, és számlázási cím:

Alfa-Wintrade Kft.
2100 Gödöllő
Kőrösi Csoma Sándor út 40

adószám: 23723812-2-13

nyitva: H - P 8 - 16 -ig

Számlaszámok (K&H Bank):

10402991-50526788-90701002 Huf

10402991-50526788-90701019 Eur

  Keresett kifejezés:
 
  Ár:
 
  Kategória:
 
Á.Sz.F.
      használt elektromos gázos dízel targonca targoncák | Copyright targoncacom.hu | Honlapkészítés